image

Onze vakgebieden

Nieuwbouw op maat

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfs/kantoorruimte op maat? Op diverse locaties in Nederland hebben wij de mogelijkheid om voor u een nieuw bedrijfspand op maat te ontwikkelen. De meeste nieuwbouwprojecten voldoen vaak niet aan de wensen van de toekomstige eigenaar. Door deze bij ons kenbaar te maken kunnen wij samen kijken naar een optimale invulling.

Projectontwikkeling

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse projecten ontwikkeld. Daardoor hebben we in de loopt der tijd vele contacten opgedaan met diverse gemeenten en grondeigenaren. Ook onderhouden we een korte lijn met de architect en de aannemer zodat een snelle realisatie mogelijk is.

Aan/verkoop vastgoed

Van der Meijden Vastgoed BV koopt woningen en appartementen, winkels en overig bedrijfs onroerend goed rechtstreeks van particulieren, het verworven onroerend goed wordt na een zorgvuldige inspectie zo nodig gerepareerd of verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

Onderverhuur of vervangende locatie

Heeft u leegstand in uw bedrijfspand omdat u door de jaren heen minder ruimte bent gaan gebruiken? Door de leegstaande ruimte te verhuren of te verkopen kunt u veel kosten besparen. Of misschien huurt u op dit moment een ruimte die eigenlijk veel te groot voor u is. In deze gevallen willen wij u graag helpen met het zoeken naar een huurder of koper voor uw bedrijfspand of een vervangende locatie te zoeken.

Ons aanbod