Ontwikkelen

Sinds 1995 heeft Van der Meijden Vastgoed een rol in de vastgoedsector, waarbij wij ons hebben gespecialiseerd op het ontwikkelen van diverse vastgoedobjecten in Nederland.

Bekijk circulair bouwen
Hero image Ontwikkelen

Ons uitgebreide portfolio bestrijkt een breed scala aan vastgoedontwikkelingen, variërend van winkels, woningen en kantoorgebouwen tot bedrijfspanden. Als vastgoedontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in het gehele traject van projectontwikkeling, vanaf de aankoop van grond of bestaande objecten tot aan de uiteindelijke oplevering. Gedurende dit proces nemen wij de verantwoordelijkheid voor de financiële, creatieve en bouwtechnische aspecten van het project.

De hoofdactiviteiten van de projectontwikkeling betreffen

Het zoeken van geschikte locaties
Uitvoeren van een haalbaarheidsstudie
Begeleiding van de bouw
Contact houden met stakeholders
Verkoop en kopers begeleiding
Het maken van planningen en begrotingen
Vergunningsaanvraag procedure
Ontwerpen voor eindgebruikers / beleggers
Afbeelding Ijsselstein

Met onze jarenlange ervaring en expertise streven we ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en de markt.

Als ervaren vastgoedontwikkelaar beschikken wij over een deskundig team van professionals voor elke fase van het ontwikkelingsproces. Ons netwerk omvat ervaren architecten, aannemers, makelaars en adviseurs, waardoor wij in staat zijn om alle processen efficiënt en effectief te laten verlopen.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in onze aanpak van projectontwikkeling, op zoek naar investeringsmogelijkheden of wilt u deelnemen aan een van onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact opnemen

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons