Participeren

Door deel te nemen aan onze vastgoedontwikkelingen kunt u met een relatief laag instapbedrag profiteren van aantrekkelijke rendementen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hero image Participeren

Investeren vanaf
€ 100.000,-

Bent u op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid? Bij Van der Meijden Vastgoed heeft u de mogelijkheid om al vanaf € 100.000,- deel te nemen aan onze vastgoedprojecten. Hierdoor wordt investeren in vastgoed toegankelijk voor een breed scala aan investeerders.

Rendement tussen de
5 tot 7 procent

Wij streven ernaar om onze financiële partners aantrekkelijke rendementen te bieden. Door te participeren in onze projecten kunt u een rendement verwachten dat varieert tussen de 5 en 7 procent. Dit maakt het investeren in vastgoed met Van der Meijden Vastgoed niet alleen winstgevend, maar ook stabiel.

Korte
financieringsperiode

Bij Van der Meijden Vastgoed begrijpen we het belang van efficiëntie. Daarom bieden wij korte financieringsperiodes aan voor onze projecten. Dit betekent dat u sneller kunt profiteren van de resultaten van uw investering en uw vermogen op korte termijn kunt laten renderen.

1e recht van
hypotheek

Als financiële partner geniet u van extra zekerheid door het eerste recht van hypotheek op het betreffende vastgoedproject. Dit betekent dat uw investering een prioritaire positie heeft bij eventuele financiële transacties, waardoor uw belangen extra beschermd zijn.

Klaar om te investeren?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw interesse in investeren wordt zeer gewaardeerd. We streven ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Foto Harderwijk

Uitgelichte projecten

Bekijk alle
Bekijk alle

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons