Beheer van vastgoed

Bent u op zoek naar vakkundig beheer van uw vastgoed? Bij van der Meijden Vastgoed helpen wij graag bij het ontzorgen van de vastgoedbelegger en het optimaliseren van de investering.

Neem contact op
Hero image Beheer van vastgoed
Afbeelding Harderwijk

Waarom uitbesteden?

Waarom zou u het beheer van uw vastgoed uitbesteden? Twee belangrijke redenen: tijd en expertise. Het managen van vastgoed vergt veel tijd, denk aan onderhoud, huurderszaken en administratie. Wij nemen deze taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw investering.

Daarnaast beschikken wij over de nodige expertise om het maximale uit uw vastgoed te halen. Wij zijn enorm toegewijd aan het beheren van vastgoed en kunnen u helpen om financieel rendement te maximaliseren.

Neem contact op
Afbeelding Vreeswijk Dorpsstraat

Wat lossen wij op?

Ons vastgoedbeheer omvat het volledige spectrum van financieel, technisch en commercieel beheer.

Financieel beheer omvat het beheren van huurbetalingen, belastingen, onderhoudskosten en het opvolgen van achterstallige betalingen.

Technisch beheer omvat periodiek en incidenteel onderhoud, zoals reparaties en storingen, om het vastgoed in goede staat te houden.

Commercieel beheer richt zich op het maximaliseren van het rendement door een hoge bezettingsgraad te realiseren tegen de best mogelijke huurprijs.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons