Beleggen

Zoekt u naar slimme manieren om uw vermogen te laten groeien en te beschermen tegen inflatie, nu de spaarrentes laag zijn en de inflatie blijft stijgen? Verken dan de voordelen van beleggen in vastgoed bij van der Meijden Vastgoed.

Hero image Beleggen
 • Circa 7 procent

  Rendement op uw belegging

 • € 165.500

  Objecten vanaf circa

 • Goed verhuurbaar

  Betekent rendabel investeren

Met onze expertise en ervaring helpen wij u bij het vinden van geschikte beleggingsobjecten die passen bij uw investeringsdoelen. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke belegging of een privébelegging, wij bieden u diverse mogelijkheden. Wij helpen u graag bij elke stap van het proces, van het vinden van het juiste object tot eventueel het beheren van uw investering.

Zakelijk beleggen

Bij een zakelijke belegging in vastgoed gaat u investeren als onderdeel van een bedrijfsactiviteit of via een zakelijke entiteit zoals een vastgoed bv. Hierbij worden panden aangekocht en financieringen geregeld, vaak binnen een holdingstructuur.

Het biedt u voordelen zoals aftrekbaarheid van kosten van de vennootschapsbelasting en de aftrekbaarheid van hypotheekrente. Het is een gestructureerde aanpak waarbij winstgevendheid en risicobeheersing centraal staan. Overweegt u zakelijk te beleggen in vastgoed? Van der Meijden Vastgoed biedt u de expertise en ondersteuning die u zal helpen naar een succesvolle investering.

Voordelen zakelijk beleggen

 • Kosten zijn aftrekbaar
 • Hypotheekrente is aftrekbaar

Nadelen zakelijk beleggen

 • Winst wordt belast

Uitgelichte projecten

Bekijk alle
Bekijk alle

Privé beleggen in vastgoed

Als particuliere vastgoedbelegger investeert u privé in vastgoed, zonder de tussenkomst van een bedrijfsentiteit. Dit kan bijvoorbeeld met uw eigen spaargeld, door geërfd geld te investeren, of zelfs door gebruik te maken van de overwaarde van uw huis.

Fiscaal gezien heeft deze aanpak een aantal voordelen. In plaats van inkomstenbelasting betaalt u vermogensbelasting, wat valt onder box 3. Let op: hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Denkt u eraan om privé te investeren in vastgoed? Bij Van der Meijden Vastgoed ontvangt u de benodigde begeleiding en expertise om uw belegging tot een succes te maken.

Voordelen privé beleggen

 • Onbelaste huurinkomsten
 • Onbelast verkopen

Nadelen privé beleggen

 • Kosten zijn niet aftrekbaar
 • Rentelasten zijn niet aftrekbaar

Onze beleggingen

Bekijk alle projecten

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons