Beleggen

Beleggen

Heeft u vermogen waar u rendement op wilt maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beleggen? Van der Meijden Vastgoed helpt u hier graag bij. Van der Meijden Vastgoed ontwikkelt en beheert al lange tijd verschillende beleggingsobjecten door heel Nederland. Op basis van uw voorkeuren zoekt Van der Meijden Vastgoed een voor u geschikt beleggingsobject. Van der Meijden Vastgoed doet vervolgens gedegen onderzoek naar de waarde van het vastgoed op de lange termijn. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld betreft de waarde van een object.

De voordelen van beleggen in vastgoed

Bekijk ons aanbod of er een geschikt object voor u beschikbaar is om in te beleggen. Een belegging zakelijk of privé aankopen? Wij hebben de voordelen en nadelen voor u op een rij gezet.

Zakelijk beleggen in vastgoed

Als u zakelijk vastgoed aankoopt dan doet u dit veelal door middel van een ‘vastgoed bv’. In deze ‘vastgoed bv’ koopt u het vastgoed en sluit waar nodig een hypothecaire lening af bij een financiële instantie.

Voordelen zakelijk beleggen

Nadelen zakelijk beleggen

Privé beleggen in vastgoed

Wanneer u een object aankoopt voor de belegging in privé, dan kan dit op verschillende manieren gefinancierd worden. Dit kan met eigen geld, een financiering of door gebruik te maken van overwaarde op uw eigen woning. Wanneer u op incidentele basis in privé beleggingspanden aanschaft heeft dit ook een fiscaal voordeel. U betaald hierover namelijk vermogensbelasting in box 3 in plaats van inkomstenbelasting. Let wel op, aan box 3 zitten voorwaardes waar u zich aan moet houden. Wij hebben de voordelen en nadelen voor u op een rij gezet:

Voordelen privé beleggen

Nadelen privé beleggen

Beide vormen van beleggen hebben zoals hierboven geformuleerd zijn voor- en nadelen. Bent u benieuwd wat u het beste kunt doen? Neem dan contact met ons op voor een verdere toelichting. Bent u op zoek om te investeren in een project in plaats van een aankoop te doen van een beleggingsobject, kijk dan op onze investeringspagina voor de mogelijkheden.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Delen

Belegging

Ede Vening Meineszstraat

Ede – Vening Meineszstraat

€ 750.000

Aantal vierkante meter:

735 m²

Bouwjaar:

2011

100% Verhuurd

Belegging

Voorzijde pand - Vianen 2

Vianen – De Limiet

Aantal vierkante meter:

420 m²

Bouwjaar:

2015

100% Verhuurd

Belegging

05.-05-Kronenburgsingel-4-Arnhem-781x520

Arnhem – Kronenburgsingel

Aantal vierkante meter:

9.758 m²

Bouwjaar:

1984

100% Verhuurd

Belegging

034_2160

Veenendaal – Newtonstraat 1-5

Aantal vierkante meter:

27 m²

Bouwjaar:

2000

100% Verhuurd