Nieuws

Uitgelichte afbeelding van Oudenbosch

17 oktober 2023

Oudenbosch

Goed nieuws! Gisteren heeft Bouwbedrijf Jos Vrolijk in Oudenbosch de fundering van de bedrijfsruimtes gestort. Hierna zal ook de betonvloer gestort en gevlinderd worden, wat een belangrijk proces tijdens de bouw is. Een gevlinderde betonvloer is niet alleen mooi maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dit is het moment tijdens de bouw waar voor het eerst de daadwerkelijke oppervlakte van het gebouw is te zien. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze bedrijfsruimtes zich zullen ontwikkelen tot de perfecte plek voor ondernemers en bedrijven.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Oudenbosch

14 september 2023

Oudenbosch

Deze week hebben wij in Oudenbosch samen met de aannemer Bouwbedrijf Jos Vrolijk en kopers een proostmoment gehad tijdens de plaatsing van de eerste heipaal. Voor ons en alle kopers is dit een feestelijk moment waarbij de bouw eindelijk echt van start is gegaan. We willen iedereen bedanken die langsgekomen is om dit moment samen met ons te vieren. De eerste fase van dit project bevat 14 bedrijfsruimtes waarvan er nog twee beschikbaar zijn van ca. 168 m² en 434 m².

Eerste paal
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

1 juni 2023

Nijmegen

Aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen is deze week de bovenste verdieping inclusief tussenwanden en plafond gerealiseerd. Momenteel wordt de gevelbeplating geplaatst, waarna volgende week de dakdekkers van start gaan en de overheaddeuren zullen worden geplaatst. De voortgang hiervan is te volgen via onze livestream. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of een belegging met ca. 7% rendement? Er zijn nog twee bedrijfsruimtes beschikbaar van 194 m² en 270 m². Met dank aan Bouwbedrijf Wim Top verloopt de bouw van deze bedrijfsruimtes voorspoedig. We zijn erg tevreden over de samenwerking met de aannemer en kijken vol verwachting uit naar het eindresultaat.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Ijsselstein

18 mei 2023

Ijsselstein

Vorige week zijn aan de Benschopperweg in IJsselstein de voorgevels en ramen geplaatst. Daarnaast is de gevel opgeknapt en voorzien van een metselwerkdetail, wat ervoor zorgt dat het geheel een moderne uitstraling krijgt. Dit voormalige ING-gebouw wordt verbouwd tot 7 hoogwaardige en levensloopbestendige appartementen op de begane grond, inclusief een tuin. Om het gemak van de bewoners te waarborgen, is er ook gedacht aan een afgesloten parkeerterrein waar de bewoners toegang tot hebben. Deze appartementen zijn ontworpen door HQ Architectuur en de bouw wordt uitgevoerd door Rodenburg B.V.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Zeddam

5 mei 2023

Zeddam

Ons nieuwbouwproject in Zeddam heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt. Vorige week werden namelijk de buitenste wanden van de kelder geplaatst. Dit is een belangrijke stap in de bouw van het project, aangezien de kelder een belangrijke basis vormt voor het gebouw. Nadat de buitenste wanden op hun plaats zijn gezet, zullen er ook scheidingswanden worden geplaatst. Deze wanden zijn bedoeld om verschillende delen van het gebouw van elkaar te scheiden en zorgen voor een efficiënte indeling van de ruimte. Het plaatsen van deze zware wanden is geen eenvoudige taak. Hiervoor wordt een hijskraan ingezet die de wanden op de juiste plek zal hijsen. Dit vereist een zorgvuldige planning en uitvoering om ervoor te zorgen dat de wanden veilig en nauwkeurig worden geplaatst. Eenmaal op hun plaats kunnen de wanden verder worden afgewerkt, zodat de kelder klaar is voor verdere constructie.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

26 april 2023

Harderwijk

Ook deze week wordt er veel vooruitgang geboekt op de bouw van onze bedrijfsruimtes aan de Ampèrestraat. De kalkzandsteenwanden op de begane grond worden momenteel geplaatst, gevolgd door de installatie van de staalconstructie. Zodra deze stappen zijn voltooid, zal de verdiepingsvloer worden gelegd en zullen de bedrijfsruimtes steeds meer vorm krijgen. De snelle voortgang van de bouw is te danken aan Bouwbedrijf Wim Top. Wij kijken uit naar het eindresultaat.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Hengelo

24 april 2023

Hengelo

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de oplevering van maar liefst 21 bedrijfsruimtes op de hoek van de Steenzoutweg en de Zoutwinningsweg in Hengelo is afgerond! Deze nieuwe bedrijfsruimtes bieden de perfecte locatie voor elk type bedrijf, of het nu gaat om een start-up, een groeiend bedrijf of een gevestigde onderneming. Daarnaast bieden ze voldoende ruimte voor zowel werk als opslag, waardoor bedrijven optimaal kunnen functioneren. Met deze nieuwe bedrijfsruimtes wordt er een grote stap voorwaarts gezet in de ontwikkeling van de Hengelose bedrijfssector. Wij bedanken Goed Bouw Bedrijfshallen voor de bouw van de bedrijfsruimtes en Install Design Hengelo voor de buitenverlichting.

Oplevering
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

20 april 2023

Nijmegen

Aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen worden momenteel de kalkzandsteenwanden op de begane grond geplaatst, waarna ook de staalconstructie geplaatst zal worden. Daarna kan de verdiepingsvloer worden gelegd en zullen de bedrijfsruimtes steeds meer vorm krijgen. De bouw van deze bedrijfsruimtes vordert snel dankzij Bouwbedrijf Wim Top. Wij bedanken de aannemer voor de goede samenwerking en kijken uit naar het eindresultaat. Dit project is live te volgen via onze livestream.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Vreeswijk

19 april 2023

Vreeswijk

Enkele weken geleden zijn wij vol enthousiasme begonnen met de transformatie van een voormalig winkelpand aan de Dorpsstraat in Nieuwegein naar vier luxe appartementen. De aannemer is momenteel bezig met het uitvoeren van reparatie en verbouwingswerkzaamheden aan de zijgevel. Ook wordt het bestaande dak opnieuw geïsoleerd, wat zal resulteren in een aanzienlijk lager energieverbruik. Dankzij deze verbeteringen zijn de appartementen in staat om de warmte beter vast te houden tijdens de koudere maanden en de koelte binnenshuis te behouden tijdens de warmere maanden. Dit betekent dat ze minder afhankelijk zijn van de verwarming, wat niet alleen zal helpen om de energiekosten te verlagen, maar ook bij te dragen aan het behoud van het milieu. We willen graag onze aannemer Bouwbedrijf Bloed bedanken voor hun werk en inzet om deze verbeteringen mogelijk te maken.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

6 april 2023

Harderwijk

Deze week is net zoals ons project in Nijmegen, ook in Harderwijk de betonvloer gestort en gevlinderd. Van de 25 hoogwaardige bedrijfsruimtes zijn er al 24 verkocht en is er nog slechts één ruimte beschikbaar voor de verkoop. Dit is het moment tijdens de bouw waar voor het eerst de daadwerkelijke grootte van het gebouw is te zien. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze bedrijfsruimtes zich zullen ontwikkelen tot de perfecte plek voor ondernemers en bedrijven.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

4 april 2023

Nijmegen

Vandaag is in Nijmegen aan de Van Rosenburgweg de betonvloer gestort en gevlinderd. Het storten en vlinderen van een betonvloer is een belangrijk proces. Een gevlinderde betonvloer is niet alleen mooi maar ook duurzaam omdat het lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. Volgende week worden de eerste kalkzandsteen wanden geplaatst waarna de staalconstructie geplaatst zal worden. De bouw vordert snel en er zal steeds meer zichtbaar worden. Bent u benieuwd hoe het ervoor staat op de bouw? Kijk dan mee via onze livestream.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

14 februari 2023

Harderwijk

Gisteren hebben wij in Harderwijk samen met kopers en betrokkenen een proostmoment gehad tijdens de plaatsing van de eerste boorpaal. Voor ons en alle kopers is dit een feestelijk moment waarbij de bouw echt van start is gegaan. We willen iedereen bedanken die langsgekomen is om dit moment samen met ons te vieren. Op deze locatie komen in totaal 25 bedrijfsruimtes waarvan er nog vier beschikbaar zijn vanaf ca. 107 m². Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of een belegging met ca. 7% rendement? Bekijk hier ons aanbod.

Eerste paal
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

7 februari 2023

Nijmegen

Gisteren hebben wij in Nijmegen samen met kopers en betrokkenen een proostmoment gehad tijdens de plaatsing van de eerste heipaal. Voor ons en alle kopers is dit een feestelijk moment waarbij de bouw echt van start is gegaan. We willen iedereen bedanken die langsgekomen is om dit moment samen met ons te vieren. Op deze locatie komen in totaal 18 bedrijfsruimtes waarvan er nog twee beschikbaar zijn van ca. 194 m². Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of een belegging met ca. 7% rendement? Bekijk hier ons aanbod.

Eerste paal
Uitgelichte afbeelding van De switch van residentieel vastgoed naar bedrijfsonroerend goed

13 januari 2023

De switch van residentieel vastgoed naar bedrijfsonroerend goed

De laatste maanden van 2022 constateerde wij bij Van der Meijden Vastgoed samen met vele anderen onrust op de vastgoedmarkt. De onrust ontstond vanwege de stijgende energiekosten, stijgende rentes en de stikstofproblematiek. Als klap op de vuurpijl werden er door het kabinet nieuwe plannen aangekondigd om de midden-huur te reguleren. Als gevolg van deze nieuwe plannen en de andere factoren zagen wij onrust ontstaan bij beleggers. Er werd een halt toe geroepen aan alle nieuwe aankopen. Aan het einde van het jaar zagen wij hierin een switch, woningbeleggers oriënteerde zich op het gebied van bedrijfsonroerend goed en verbaasde zich over de mogelijkheden. Wij hebben vier voordelen van bedrijfsmatig vastgoed voor u hier op een rij gezet: Hogere rendementen: bedrijfsmatig vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en fabrieken, kan vaak hogere rendementen genereren dan residentieel vastgoed. Dit komt omdat de huurprijzen in verhouding tot het aankoopbedrag vaak hoger zijn en de huurcontracten in veel gevallen langer duren. Waardestijging: bedrijfsmatig vastgoed kan ook een grote waardestijging laten zien op zowel korte als lange termijn. De vraag naar relevant bedrijfsmatig vastgoed kan namelijk zeer regionaal sterk fluctueren. Inflatiebescherming: het jaar 2022 was een typisch voorbeeld van sterke inflatie. Recent zijn de cijfers concreet gemaakt en is er sprake van een inflatie van 10%. Voor het jaar 2022 is de huurverhoging voor een vrijesector woning vastgesteld op maximaal 3,3%. Een sterke inflatie heeft als resultaat voor een belegger in residentieel vastgoed dat het rendement feitelijk gezien verminderd. In het bedrijfsonroerend goed worden in veel gevallen huurprijzen jaarlijks geïndexeerd tegen de officiële CPI indexering waardoor uw rendement beter beschermt is tegen inflatie. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor of één van onze collega’s: Email: info@vdm2.clover4.nl Telefoon: 0318-512 649

Uitgelichte afbeelding van Zeddam

11 januari 2023

Zeddam

De sloopwerkzaamheden van het voormalige hotel ‘t Wapen van Zeddam zijn deze week begonnen. Jurge Menting (CDA-raadslid), Rob Mos (wethouder Montferland) en Gerjan Egging (makelaar) waren aanwezig bij de start van de sloop die vermoedelijk twee weken zal duren. Na de sloop zien Van der Meijden Vastgoed en Bouwbedrijf Bloed een voorspoedige bouw tegemoet. Het huidige pand, gelegen in het centrum, zal plaatsmaken voor 23 nieuwbouwappartementen van ca. 48 m² tot 102 m². De nieuwbouw zal een positieve bijdrage leveren aan de stad, zowel qua woningbouw als esthetisch. De appartementen zijn ideaal gelegen in hartje Zeddam, met een geweldige locatie in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, restaurants en andere voorzieningen die de stad te bieden heeft. Van de 23 appartementen zijn er nog 6 beschikbaar. De prijzen beginnen vanaf € 212.500,- vrij op naam. Heeft u interesse in een luxe nieuwbouwappartement in het centrum van Zeddam? Neem dan contact met ons op.

Start sloop
Uitgelichte afbeelding van Ijsselstein

23 november 2022

Ijsselstein

De sloopwerkzaamheden aan de Benschopperweg in IJsselstein zijn in volle gang. Op deze voormalige locatie van de ING Bank zullen 7 luxe appartementen worden gerealiseerd variërend van ca. 82 m² tot 92 m². De appartementen zijn voorzien van een tuin en afgesloten parkeerplaats. Van der Meijden Vastgoed is al enige tijd gestart met de verkoop van deze appartementen. Er is nog één appartement beschikbaar van € 460.000,- v.o.n. Heeft u interesse in een luxe appartement in het centrum van IJsselstein? Neem dan contact met ons op.

Sloop update
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen / Harderwijk

28 oktober 2022

Nijmegen / Harderwijk

Van der Meijden Vastgoed heeft een aanneemovereenkomst met Bouwbedrijf Wim Top getekend om onze bedrijfsruimtes in Nijmegen en Harderwijk te realiseren. Na een prettige samenwerking van ons reeds gerealiseerde project aan de Morsestraat willen wij deze samenwerking voortzetten om onze ontwikkelingen aan de Rosenburgweg en Ampèrestraat uit te voeren. Bent u benieuwd naar het resultaat wat Bouwbedrijf Wim Top heeft geleverd? Bekijk dan hier ons project aan de Morsestraat in Harderwijk.

Bouwer bekend
Uitgelichte afbeelding van Assen

31 augustus 2022

Assen

Van der Meijden Vastgoed heeft een kantoor- / bedrijfsruimte aan de A.H.G. Fokkerstraat in Assen verkocht aan Eagle Real Estate. Het pand van 8.100 m² heeft een praktische ligging met een korte afstand van het station, verschillende winkels en de A28. Van der Meijden Vastgoed bedankt alle betrokken partijen en wensen de nieuwe eigenaar een voorspoedige ontwikkeling toe. Van der Meijden Vastgoed is op zoek naar nieuwe kavels en/of bestaande bedrijfsobjecten vanaf ca. 2.000 m². Heeft u een object in uw bezit of de gouden tip? Bij Van der Meijden Vastgoed krijgt u een aanbrengvergoeding van 2%. Neem contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.

Kantoor-/bedrijfsruimte
Uitgelichte afbeelding van Hengelo

22 juli 2022

Hengelo

Van der Meijden Vastgoed brengt u het goede nieuws dat alle 21 bedrijfsruimtes in Hengelo zijn verkocht! Wij willen hierbij Snelder Zijlstra Makelaars, Ten Hag Makelaarsgroep Hengelo & Uniek Makelaars bedanken voor de prettige samenwerking, wij kijken uit naar het volgende project. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of een belegging met ca. 7% rendement? Momenteel ontwikkelen wij in Harderwijk, Nijmegen & Dieren in totaal 63 bedrijfsunits waar er nog slechts 7 van beschikbaar zijn.

Volledig verkocht
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

9 juni 2022

Harderwijk

Van der Meijden Vastgoed is gestart met de verkoop van 25 hoogwaardige en duurzame bedrijfsruimtes op de Ampèrestraat in Harderwijk. Alle 25 bedrijfsruimtes zullen een constructieve betonnen verdiepingsvloer krijgen waarbij de oppervlakten variëren van ca. 107 tot ca. 245 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer). De prijzen van de bedrijfsruimtes beginnen bij €165.000,-. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte voor uw bedrijf in Harderwijk of bent u op zoek naar een belegging met ca. 7% rendement? Neem dan contact met ons op.

Nieuwe ontwikkeling
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

7 juni 2022

Harderwijk

Van der Meijden Vastgoed is momenteel bezig met de ontwikkeling van een uniek bedrijfsverzamelgebouw aan de Morsestraat in Harderwijk. Recent is de staalconstructie en een gedeelte van de buitenwanden geplaatst. Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze bedrijfsruimtes een unieke en hoogwaardige uitstraling. Deze bedrijfsruimtes zijn al verkocht. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of beleggingsobject? Neem dan contact met ons op.

Bouw update
Uitgelichte afbeelding van Bennekom

2 juni 2022

Bennekom

In Bennekom start Van der Meijden Vastgoed binnenkort met de verkoop van drie energie neutrale nieuwbouw bungalows. De bungalows hebben een oppervlakte van ca. 140 m² BVO en de mogelijkheid om uitgebreid te worden tot 280 m² door middel van een kelder. De indeling van de bungalows zijn ook bespreekbaar. De Margrietlaan bevindt zich in een rustige woonwijk langs de oostelijke rand van Bennekom, gelegen bij een natuurrijk bosgebied: De Bennekomse bos en de Bennekomse hei. Bent u op zoek naar een hoogwaardige bungalow op een unieke locatie? Kijk dan op onze website en download onze brochure voor meer informatie.

Start verkoop
Uitgelichte afbeelding van Openstaande vacature

25 mei 2022

Openstaande vacature

Word jij onze nieuwe collega bij Van der Meijden Vastgoed? Wij zijn op zoek naar een leuke ontwikkelaar en hopen dat hij/zij zo snel mogelijk begint! Wat vinden wij belangrijk? • Je hebt een hart voor de bouw. • Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar ervaring als ontwikkelaar. • Afgeronde opleiding richting bouwkunde, vastgoedkunde en/of technische bedrijfskunde. • Je werkt resultaatgericht. • Ambitie om door te groeien. • Geen 9-5 mentaliteit. De hele vacature staat op onze website en deze geeft een inkijkje in de werkzaamheden van onze nieuwe collega. Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? Kijk op onze website voor meer informatie: vdm2.clover4.nl/ontwikkelaar/

Ontwikkelaar Openstaande vacature
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

10 mei 2022

Nijmegen

Van der Meijden Vastgoed gaat op een prachtige locatie in Nijmegen 18 bedrijfsruimtes realiseren in één gezamenlijk bedrijfsverzamelgebouw. In het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende gebruiksmogelijkheden waardoor de ruimtes flexibel inzetbaar zijn. Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf of zoekt u een geschikte belegging? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie: https://vandermeijdenvastgoed.nl/projects/nijmegen/

Te huur Te koop
Uitgelichte afbeelding van Ijsselstein

22 maart 2022

Ijsselstein

Vanaf 1 april is het mogelijk om via makelaar een bod te plaatsen op één van de unieke appartementen die worden gerealiseerd aan de Benschopperweg. Kunt u niet wachten? Vraag dan alvast meer informatie op bij Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein omtrent de biedingsprocedure. Kijk voor meer informatie op: https://reinerieijsselstein.nl/nieuwbouwprojecten/benschopperweg/ en/of download de brochure op onze website: https://vandermeijdenvastgoed.nl/projects/ijsselstein/

Start verkoop
Uitgelichte afbeelding van Tiel

16 februari 2022

Tiel

Goed nieuws! Deze week heeft Van der Meijden Vastgoed de vergunning mogen ontvangen van de Gemeente Tiel voor ons project aan de Laan van Westroijen. Op deze zicht locatie direct aan de A15 gaat Van der Meijden Vastgoed 3 duurzame kantoortorens ontwikkelen van ca. 925 m² per stuk. Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf of bent u op zoek naar een geschikte belegging? De kantoorruimtes zijn te koop of te huur vanaf 150 m² tot 925 m². Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op via: 0318 – 512 649 of kijk voor meer informatie op onze website: https://vandermeijdenvastgoed.nl/projects/aanbod-kantoorruimtes-tiel/

vergunning verleend
Uitgelichte afbeelding van Nijmegen

1 februari 2022

Nijmegen

Een aantal weken geleden waren wij op zoek naar bouwgrond in Nijmegen, vandaag lanceren wij ons nieuwe project aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen. Op deze prachtige locatie gaat Van der Meijden Vastgoed 18 hoogwaardige bedrijfsruimtes ontwikkelen. De bedrijfsruimtes bestaan uit verschillende types waardoor de mogelijkheid ontstaat om verschillende ruimtes aan elkaar te koppelen. Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in Nijmegen of bent u op zoek naar een geschikte belegging? De units zijn vanaf nu te koop, bent u een van de eerste kopers? Kijk op onze website voor meer informatie: https://vandermeijdenvastgoed.nl/projects/nijmegen/

Nieuwe ontwikkeling
Uitgelichte afbeelding van Oudenbosch

27 januari 2022

Oudenbosch

Aan de Bosschendijk in Oudenbosch gaat Van der Meijden Vastgoed 28 hoogwaardige bedrijfsunits ontwikkelen verdeeld over 2 gebouwen. De 2 losse bedrijfsverzamelgebouwen bestaan uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid bestaat om meerdere units aan elkaar te koppelen. Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in Oudenbosch of bent u op zoek naar een geschikte belegging? De units zijn vanaf nu te koop, bent u een van de eerst kopers? Kijk op onze website voor meer informatie: https://vandermeijdenvastgoed.nl/projects/oudenbosch/

Nieuwe ontwikkeling
Uitgelichte afbeelding van Ijstelstein

11 januari 2022

Ijstelstein

Zojuist hebben Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein en Van der Meijden Vastgoed aan alle abonnees van de IJsselstein-nieuwsbrief een update gestuurd. In deze update hebben wij het interieurplan en indeling van de appartementen gedeeld. Bent u ook benieuwd naar de plannen voor ons project in het centrum van IJsselstein? Schrijf u dan ook in op de nieuwsbrief via: Dit project is in samenwerking met: Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein, HQ Architectuur & RNDRS.

Sneakpreview
Uitgelichte afbeelding van Harderwijk

23 november 2021

Harderwijk

Start bouw is bekend! In januari 2022 start Bouwbedrijf Wim Top in opdracht van Van der Meijden Vastgoed met de bouw van 8 duurzame bedrijfsruimtes op een unieke zichtlocatie in Harderwijk! Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte op een unieke locatie in Harderwijk? Er is nog één bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 700 m2 BVO beschikbaar! Kijk snel voor meer informatie op onze website en download de brochure. #bouw #nieuwbouw #harderwijk #newtonweg #duurzaam #uniek #bedrijfsruimte #verdiepingsvloer #ontwikkeling #bouwbedrijf #vastgoed #aanbod

bouw

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons