Beschrijving

Van der Meijden Vastgoed ontwikkeld op de voormalige locatie van het kerkgebouw van de Vrij Evangelische Gemeente aan de Margrietlaan drie luxe levensloopbestendige villa’s. De villa’s beschikken over een gelijkwaardig vloeroppervlakte van 163 vierkante meter. Daarnaast is het mogelijk om de woning uit te breiden door de woning te vergroten of gebruik te maken van een kelder. De villa’s zijn levensloopbestendig en voorzien van alle luxe op het gebied van comfort en duurzaamheid.

Bij dit unieke project heeft u als koper veel inspraak. Kies bijvoorbeeld voor het volledig onder kelderen van de woning. Ideaal voor extra slaapkamers, kantoorruimte, een gezellige bar en/of bergruimte. Ook een garage behoort tot de opties, zolang deze binnen het bouwvlak van ongeveer 235 vierkante meter past. Voor de keuken, badkamer en toilet zijn stelposten opgenomen. Ook hieraan kan geheel een eigen draai worden gegeven.

De grootte van kavels waar de luxe villa’s op gerealiseerd gaan worden zijn:

  • Kavel A: VERKOCHT
  • Kavel B: VERKOCHT
  • Kavel C: VERKOCHT

Heeft u interesse in één van de woningen of objecten in ons aanbod? Download de brochure of neem direct contact op met Van der Meijden Vastgoed voor meer informatie.

Kaart

Vraag brochure aan
Van der Meijden Vastgoed Heeft u vragen over dit object? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons

WhatsApp ons

Mail ons

Brochure aanvragen