Heinenoord

7 maart 2024
Foto van

De ontwikkelingen in Heinenoord verlopen voorspoedig! De mannen van bouwbedrijf Wim Top zijn druk bezig met het project en maken aanzienlijke voortgang. De fundering is gestort en de voorbereidingen voor de begane grondvloeren zijn in volle gang. Zodra de vloeren zijn gestort, zullen de wanden worden geplaatst en zullen de bedrijfspanden de hoogte ingaan.

Bekijk de huidige staat van het project op de foto's!

Update foto bedrijfspanden Heinenoord. Zicht op de A12 en het tankstation. Foto van de fundering van bedrijfspanden te Heinenoord. Met een schijnend zonnetje op het terrein. Fundering bedrijfspanden te Heinenoord.

Gerelateerd project

Bekijk alle projecten

Bekijk ook andere nieuwsartikelen

Foto van Heinenoord - Reedijk

4 juli 2024

Heinenoord - Reedijk

Zoals u kunt zien hebben de mannen van Bouwbedrijf Wim Top de afgelopen tijd hard gewerkt! Er zijn aanzienlijke vorderingen in de bouw gemaakt, waardoor alle panden gelegen aan de linkerzijde wind- en waterdicht gemaakt zijn. Wij verwachten dat voor de aanvang van de bouwvak ook de panden gelegen aan de rechterzijde geheel wind- en waterdicht gemaakt zullen zijn. De totale ontwikkeling aan de Reedijk in Heinenoord is inmiddels geheel uitverkocht. Heeft u dit project net misgelopen? Wij hebben nog verschillende opties beschikbaar in de nabijheid van deze regio. Neem contact met ons op voor meer informatie tel. 0318-512649 of per email: info@vandermeijdenvastgoed.nl

Foto van EK ACTIE!

21 juni 2024

EK ACTIE!

Om te vieren dat de bedrijfsruimtes op de locatie van het oude Badge-gebouw in Woerden binnen zeer korte tijd zijn uitverkocht, en omdat onze Oranje-helden hopelijk naar de kampioenstitel zullen streven, hebben wij een speciale actie opgezet.

Waarom deze actie? Het Badge-gebouw was ooit de thuisbasis van de productie van
voetbalshop.nl, een fantastisch bedrijf dat al jarenlang officiële voetbalshirts verkoopt door heel Nederland en België. Nu hebben zij dit prachtige perceel aan ons verkocht, zodat wij er een schitterend onderkomen voor diverse ondernemers van kunnen maken.

Wat houdt de actie in? Wanneer u tijdens de periode dat Nederland actief deelneemt aan het Europees Kampioenschap een bedrijfsruimte bij ons aanschaft, krijgt u van ons een officieel Oranjeshirt en een voetbal cadeau. Zo kunt u niet alleen uw onderneming op een toplocatie vestigen, maar ook stralen zoals onze Oranje-sterren.

Bekijk hier onze bedrijfsruimtes en vier dit EK grootser dan ooit tevoren!

"Scoor nu een hal en ontvang een shirt van het Nederlands elftal!"

Foto van Woerden

19 juni 2024

Woerden

Van der Meijden Vastgoed heeft een vergunning aangevraagd voor de bouw van 22 zelfstandige bedrijfsruimten voor de individuele ondernemer. De Bedrijfsruimten zullen gerealiseerd worden aan de Edisonweg 6 te Woerden, het voormalige hoofdkantoor van The Badge Groep. Het bijna 50 jarige Badge is o.a. producent en leverancier van promotionele producten en sport en entertainment merchandise. Zo is het o.a. het bedrijf  achter merchandising programma's van Amerikaanse en Europese sportbonden als de NFL, MLB, NHL, KNVB, KBVB, DFB , FA, FF ,FIFA en de UEFA. Tevens staat Badge bekend als exploitant van webwinkels als Voetbalshop.nl, Voetbalshop.be en TeamNL.shop (Badge2C B.V.) Zodra de vergunning is verleend zal de bouw direct starten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials

WhatsApp ons