Otterlo

De Lindehof
Type n.v.t.
Aantal m² 30.000
Bouwjaar n.t.b.

Het project

Van der Meijden Vastgoed heeft in april 2022 de voormalige camping De Lindehof in Otterlo aangekocht. De voormalige camping bood ruimte voor kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties, waaronder chalets, bungalows en trekkershutten. De camping is omringd door groene bossen en uitgestrekte heidevelden, waardoor het de perfecte plek is voor natuurliefhebbers en wandelaars. Otterlo is een charmant dorpje gelegen in het hart van de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het dorpje heeft een rijke geschiedenis en staat vooral bekend om zijn prachtige natuur, musea en bezienswaardigheden. Een van de bekendste attracties in Otterlo is het Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat op slechts enkele meters afstand van het de voormalige camping ligt. Het park biedt eindeloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Het park herbergt ook het beroemde Kröller-Müller Museum, dat een uitgebreide collectie bevat van moderne en hedendaagse kunst, waaronder de op één na grootste collectie werken van Vincent van Gogh ter wereld. Van der Meijden Vastgoed is voornemens om een herontwikkeling uit te voeren op de voormalige camping naar tijdelijk wonen door modulaire bouwmethodes.

Waarom inschrijven?

Schrijf je nu in om als eerste toegang te krijgen tot exclusieve informatie over ons vastgoed. Ervaar betrokkenheid bij het ontwikkelproces, ontvang tijdige updates en geniet van de voordelen van de eerste keuze in hoogwaardig vastgoed.

Eerste toegang tot exclusieve informatie

Betrokkenheid bij het ontwikkelproces

Tijdige updates

Eerste keuze

De steenharde helden achter dit project!

Benieuwd naar de mensen achter dit vastgoedsucces? Maak kennis met het getalenteerde team dat met passie onze vastgoedvisie tot leven heeft gebracht.

Ons team
William van der Meijden Ontwikkelaar & Sales
William van der Meijden
Pim van Roekel Sales
Pim van Roekel
Tim Klaren Sales
Tim Klaren
Julian Verwaal Sales & Acquisitie
Julian Verwaal

Bekijk ook onze andere projecten

Bekijk alle projecten

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials