70% van dit project kunt u financieren bij ons

Gouda

Binnenkort meer
Type n.v.t.
Prijs € n.v.t.
Aantal m² 66
Bouwjaar n.t.b.
Dit is een visualisatie van een bedrijfspand die potentieel wordt ontwikkeld in Gouda.

Het project

Van der Meijden Vastgoed heeft het voornemen om op korte termijn hoogwaardige bedrijfs- en kantoorruimtes te ontwikkelen in Gouda. De kantoorruimtes zullen een vloeroppervlak krijgen vanaf ca. 66 m². De bedrijfsruimtes zullen een vloeroppervlak van circa 110 m² (inclusief verdiepingsvloer). De afzonderlijke units kunnen op een eenvoudige wijze onderling gecombineerd worden. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze bedrijfs- en kantoorruimtes? En wilt u tevens de kans krijgen om als een van de eersten deel te nemen aan de voorverkoop in plaats van te wachten op de reguliere verkoop? Klik dan op de knop "Houd mij op de hoogte!".

Dit is een visualisatie van een bedrijfspand die potentieel wordt ontwikkeld in Gouda. Dit is een visualisatie van een bedrijfspand die mogelijk wordt ontwikkeld in Gouda. De visualisatie is een zijaanzicht van het pand. Een visualisatie van bedrijfspanden die mogelijk worden gerealiseerd in Gouda.
Een visualisatie van bedrijfspanden die mogelijk worden gerealiseerd in Gouda.

Waarom inschrijven?

Schrijf je nu in om als eerste toegang te krijgen tot exclusieve informatie over ons vastgoed. Ervaar betrokkenheid bij het ontwikkelproces, ontvang tijdige updates en geniet van de voordelen van de eerste keuze in hoogwaardig vastgoed.

Eerste toegang tot exclusieve informatie

Betrokkenheid bij het ontwikkelproces

Tijdige updates

Eerste keuze

De verkopers van dit project

Benieuwd naar de mensen achter dit vastgoedsucces? Maak kennis met het getalenteerde team dat met passie onze vastgoedvisie tot leven heeft gebracht.

Ons team
William van der Meijden Ontwikkelaar & Sales
William van der Meijden
Julian Verwaal Sales & Acquisitie
Julian Verwaal

Bekijk ook onze andere projecten

Bekijk alle projecten

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Volg ons op onze socials