Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden en het beheer?

Overweegt u om te investeren in vastgoed, zodat u meer rendement kunt behalen op uw vermogen? Wij helpen u hier graag bij. Door ons uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld zijn we altijd op de hoogte van actuele investeringsmogelijkheden, ook als panden nog niet op de markt zijn. Op basis van uw voorkeuren zoeken wij voor u naar geschikte investeringsobjecten. We doen vervolgens gedegen onderzoek naar de waarde van het vastgoed op de lange termijn. We investeren enkel in stabiel vastgoed met financieel solvabele huurders. Ook bieden wij u de gelegenheid te participeren in diverse goed renderende proposities.

Afspraak maken

Naast het investeren in een belegging kunnen wij u ook helpen met het beheer van vastgoed. Wij staan graag voor u klaar om het financieel en technisch beheer van uw onroerend goed uit handen te nemen.

Denk hierbij aan het verzenden en incasseren van huurfacturen, klachtenafhandeling, het afsluiten en bewaken van onderhoudscontracten en het verhelpen van technische storingen.

Wij geloven dat er voor ieder probleem een passende oplossing is en denken daarom ook graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons aanbod