"Doornstaete" Arsenaal te Veenendaal


 
UPDATE

De bouw is medio eind december 2020 van start gegaan, via deze pagina en onze social media zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de bouw van de bedrijfsruimtes.

BEDRIJFSRUIMTES BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn alle bedrijfsruimtes verkocht, het is nog wel mogelijk om één van de bedrijfsruimtes te huren:
– Unit 2: De 1e verdieping met een oppervlakte van 120 m2.
– Unit 4: Bedrijfsruimte met verdiepingsvloer, met een oppervlakte van 240 m2.
– Unit 5: Bedrijfsruimte met verdiepingsvloer, met een oppervlakte van 270 m2.
– Unit 6: Bedrijfsruimte met verdiepingsvloer, met een oppervlakte van 182 m2.

ALGEMEEN

Binnenkort wordt er op bedrijventerrein “De Batterijen” te Veenendaal, 8 bedrijfsunits met ca. 30 parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit project “Doornstaete” bestaat uit bedrijfsunits met verschillende afmetingen en worden standaard voorzien van een overheaddeur zodat deze ruimtes kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld productie of opslag. De verdiepingsvloer kan gebruikt worden als opslag, kantoor en/of showroomruimte.

De units worden casco opgeleverd met een de benodigde aansluitingen voor riool, water en elektra. Zolang de bouw nog niet is gestart kunnen eventuele aanpassingen direct met de aannemer worden besproken, zonder tussenkomst van Van der Meijden Vastgoed. Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze units een eigen en hoogwaardige uitstraling.

UITVOERING

Het gebouw zal worden uitgevoerd met dragende wanden van kalkzandsteenelementen. Deze worden op de begane grond uitgevoerd in schoonwerk vellingelementen, en op 1e verdieping vuil werkelementen. De (velling) elementen worden verder niet afgewerkt, kleine reparaties, saus en/of stucwerk zal verkrijger voor zijn rekening en risico uit (laten) voeren. De begane grond wordt voorzien van een gevlinderde betonvloer met veranderlijke vloerbelasting van 1500 kg/m2. Deze vloer wordt voorzien van isolatie met Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Tegen meerprijs kunnen hier vloerverwarmingsslangen in aangebracht worden.
De verdiepingsvloer zal bestaan uit een betonnen kanaalplaatvloer, deze is belastbaar tot 380 kg/m2. Er wordt geen cementdekvloer aangebracht, zodat de ruimte nog vrij indeelbaar is en de installaties nog aangebracht kunnen worden.
De goed geïsoleerde buitenmuren worden geheel voorzien van sandwich panelen met een Rc-waarde van 4,5 m2K/W.
Het dak gaat bestaan uit betonnen kanaalplaten met daarop isolatiemateriaal met een Rc-waarde van 6,0 m2K/W. Het dak wordt voorzien van PVC dakbedekking met benodigde afvoeren en overstorten. Eventueel gewenste dak doorvoeren dienen door de project dakdekker aangebracht te worden i.v.m. de garantie (10 jaar). Hiermee is een optimale geluids-en warmte isolatie gewaarborgd.
Een toilet op de begane grond is optioneel.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op!

Informatie

Te huur

Bedrijfsverzamelpand

Doornstaete

Arsenaal 11

Veenendaal

Utrecht

2021

vanaf 92m2 BVO